Onderhoudsvormen

Maak kennis met onze onderhoudsvormen.

Unit maintenance:

Hierbij onderhouden we voor u een specifieke procesinstallatie. We maken hiervoor een uitgebreid onderhoudsplan, waarbij de beschikbaarheid van uw installatie centraal staat. We maken hierbij een onderscheidt tussen kritische en minder kritische procesdelen. Op basis van ons Onderhoudsplan voeren we periodieke inspecties en periodiek onderhoud uit. Alle door ons uitgevoerde werkzaamheden worden voor u vastgelegd, waardoor u een compleet beeld krijgt van de staat en performance van uw installatie. Het onderhoudsplan wordt in overleg met u op basis van performance en bezettingsgraad in de toekomst aangepast aan de specifieke behoefte van de installatie.

 

Onderhoudsvormen

Process Maintenance:

Hierbij onderhouden we al u procesinstallaties. We maken hiervoor een overkoepelend onderhoudsplan. Uw complete machinepark wordt door ons in het CMMS systeem gezet, waardoor u een totaal overzicht krijgt van uw volledige machinepark. In ons onderhoudsplan staat de  beschikbaarheid van uw machinepark centraal staat. We maken hierbij een onderscheidt tussen kritische en minder kritische procesdelen en installaties. Op basis van ons onderhoudsplan voeren we periodieke inspecties en periodiek onderhoud uit. Alle door ons uitgevoerde werkzaamheden worden voor u vastgelegd, waardoor u een compleet beeld krijgt van de staat en performance van uw installaties en machines. Het onderhoudsplan wordt in overleg met u op basis van performance en bezettingsgraad in de toekomst aangepast aan de specifieke behoeftes van de installaties.

Total Maintenance:

Bent u op zoek naar maximale ontzorging, kies dan voor onze total maintenance oplossing. We brengen uw complete productie locatie in kaart. We brengen zaken als procesinstallaties procesutilities, vul- en verpakkingsmachines, transportmiddelen, gebouw gebonden installaties, gebouwen en terreinen voor u in kaart. We brengen voor al deze zaken een onderhoudsadvies uit.

Op basis van ons onderhoudsplan voeren we periodieke inspecties en periodiek onderhoud uit en subcontracten desgewenst specifieke onderhoudszaken of keuringen (bijv. stoomketels, koelsystemen, drukwerktuigen, NEN3140). Alle door ons en derden uitgevoerde werkzaamheden worden voor u vastgelegd, waardoor u een compleet beeld krijgt van de staat en performance van totale productielocatie. We verzorgen de planning van derden en zorgen ervoor dat het onderhoudsproces op rolletjes loopt. Het onderhoudsplan wordt in overleg met u op basis van performance, bezettingsgraad en vervangingsbeleid in de toekomst aangepast aan de specifieke behoeftes van de installaties.

 

Staat de door u gewenste onderhoudsvorm er niet bij, neem dan contact met ons op. We maken graag een advies voor u op maat.

Contact