Spareparts

Onderhoud

Periodiek 0nderhoud procesinstallaties

Uw fabriek heeft geen tijd te verliezen! Door periodiek onderhoud aan uw procesinstallatie(s) voorkomt u onnodige kosten en een fabriek die onverwachts stilvalt. Daarom maken we samen met u een planning.

 

Wat houdt onderhoud in?

Periodiek controleren we uw installatie, vervangen we preventief onderdelen die sterk aan slijtage onderhevig zijn, luisteren we naar uw vragen en inspecteren we de installatie aan de hand van een checklist. Op basis hiervan geven we u een advies voor correctief onderhoud.

 

Waarom preventief vervangen?

Onderdelen die snel slijten, zijn bijvoorbeeld afdichtingen, klepdichtingen en pompseals. Wanneer u deze pas vervangt als ze versleten zijn, loopt u het risico dat stukjes van de onderdelen in het productieproces terechtkomen.

Daarnaast bent u voor vervanging afhankelijk van de beschikbaarheid van onderdelen en een monteur. Hierdoor staat uw productie langer stil dan nodig is.

Door preventieve vervanging voorkomen we dat productvreemde delen in uw product terechtkomen en uw productieproces onnodige vertraging oploopt.

Periodiek onderhoud voeren we uit op momenten waarop het u het beste uitkomt. Daarnaast weet u wanneer we komen, zodat u daarmee rekening kunt houden in uw productieplanning.

 

Overzicht

Alle acties voor uw procesinstallatie leggen we vast in Ultimo, ons CMMS (Computerized Maintenance Management System).

 

Het CMMS zorgt voor:

  • Een optimaal inzicht in de onderhoudsstaat van uw installatie
  • Een kleinere kans op een storing
  • Een overzichtelijke administratie (geen lijsten en werkbonnen meer)

We onderhouden zowel grote als kleine installaties. U kunt ons ook uw totale productielocatie in onderhoud geven, waarbij F&P het contact onderhoudt met andere bedrijven en deze toegang geeft tot ons CMMS. Hierdoor zijn de opvolgingen op elkaar afgestemd, ondervindt productie zo min mogelijk hinder en heeft u de complete staat van onderhoud in 1 systeem.

Ultimo

De garantie van F&P

F&P heeft veel ervaring met farmaceutische bedrijven en de voedingsmiddelenindustrie. We zijn dan ook uitstekend in staat om uw productiecapaciteit en kwaliteit te waarborgen.
Periodiek onderhoud van F&P zorgt voor:

  • Een optimale beschikbaarheid van uw installatie(s)
  • Een datasysteem dat de track & traceability verzorgt
  • Onderhoud op het beste moment en het juiste niveau

 

Onze onderhoudsvormen

Maak kennis met onze onderhoudsvormen.

Onderhoudsvormen

 

Hoe zou F&P het onderhoud van uw procesinstallatie(s) aanpakken?

Neem vrijblijvend contact op.

Contact